PREČÍTANÉ L E T O_ o LETE





Slnko v sukni? Slnko v sieti! Len tak si ležíme, visíme v sieti, s knižkou v ruke, presne to mi napadá keď si predstavím pohodové čítanie v lete!
Keď ma pred pár dňami oslovila autorka knižného blogu citajmesispolu, ktorá spolu s blogerkou z čitateľského denníka malý pampúch, vymyslela  letný čitateľský projekt  "Prečítané leto", či by som sa nechcela zapojiť, chvíľočku som váhala, ale len preto...že som mala pocit, veď si treba oddýchnuť, veď ide leto... A zrazu príde takáto zaujímavá ponuka ako niečo iné, niečo čo vás zasa naštartuje a usmerni. Keďže sme v poslednom období čítali pomenej, tento projekt mi prišiel úžasný, preto sa radi zapojíme a uvidíme čo nám hravé prečítané leto prinesie, aké poklady objavíme.
Ak sa chcete zapojiť, alebo aspoň byť informovaní o aktuálnych novinkách, pridajte sa k nám do FB skupiny Prečítané leto :)
  

.hráme sa, tvoríme, napríklad sme si vyzdobili tašku na náš letný knižný projekt 
a už je plná kníh, dievčatá ju prenášajú raz na balkón, potom zas do izbičky... 
& k letu neodmysliteľne patria tetovačky - "vymýšľame tetovačky"
.veľa piknikujeme, v izbičke, na balkóne, aj bábiky sa pridali :-)
.ďalšie hravé nápady nájdete aj v blogu PlayFoam, alebo ak by ste potrebovali koberček pre barbie, nebojte sa nazrieť aj SEM
.jeme ovocie z babkinej záhrady; vyrábame ovocné šťavy...

& ČÍTAME!
Dievčatá sa ešte zotavujú, máme nariadený "domáci kľud". Je to ideálny čas na upratanie knižnice, objavili sme zopár letných knižiek, jedna na fotke vyššie tak trošku naznačuje našu ďalšiu aktivitu, ale o tej až v inom blogu. Teraz vám chcem predstaviť našu už dávnejšie veľmi obľúbenú knihu, ktorá už všeličo zažila, no stále ponúka kopec nápadov ako prežiť skvelé leto!


.moje spomienky na Malý Lipník, dievčatá z Košíc a ja na prázdninách a obrovský senník ich dedka, prežili sme tam nádherné chvíle, úžasné zoskoky a púšťali sme si magnetofón :)
 .ak nie je senník, postavte si domček, bunker, alebo aspoň stan na záhrade a kľudne aj pred bytovkou, či na balkóne!
.čo tak vyrobiť si chodule, má niekto odvahu? alebo aspoň skákať z kameňa na kameň :-)
.ďalší skvelý nápad, ak už musíte sedieť doma, lebo deti sú chorľavé, alebo vonku prší:  nech si deti upečú bábovku, máte svoj skvelý, obľúbený recept? sem s ním :)  
 ...asi si vyrobíme lodičky a pôjdeme ich púšťať k potoku!
 .urobte niekomu radosť, napríklad knižkou :) a kľudne aj nejakú vyrobte, ako M.

 .ocino je poklad, hneď na druhý deň pozháňal nové slovenské vydanie!
.začítali ste sa? deti ponúkajú kopec krásnych nápadov :-)






Komentáre

Zverejnenie komentára

the BEST