It's coffee time




premena1: Niekedy, či už chtiac a či nechtiac sa posúvame ďalej, napríklad do iného mesta, bytu, v lepšom prípade domu? U nás návrat z "vidieka" do mesta a pre mňa ideálna príležitosť realizovať sa! V starom byte sme skoro nič meniť nechceli, kuchyňa nebola síce úplne podľa našich predstáv ale bola útulná a zachovalá. Túto sme zmenili od základov a začali sme pekne od podlahy, namiesto studených kachličiek máme plávajúcu podlahu, zmenili sme aj usporiadanie skriniek čím sa nám zväčšil priestor. O štýle rozhodli hravé retro kachličky Rako, dekor Deco, ktoré sa stali dominantou kuchyne, od nich sa odvíjal zvyšok, pôvodne som veľmi túžila aj po bielej pracovnej doske, ale vyhral menej na údržbu náročný drevo dekor. 


 .ak inklinujte k pestrofarebným doplnkom, alebo ak vám upratovanie  nevonia, odporúčam vzdať sa retro či iného výrazného obkladu :)

.ja sa mojich obľúbených hrnčekov i tak vzdať nechcem

.čaj z materinej dúšky, pomáha vraj pri nespavosti i prechladnutí


Konečne máme kuchyňu, kde sa dá okrem varenia aj hýbať, naše malé bambulky si tu vždy nájdu priestor na hru a náš starý kuchynský stôl |na nový trpezlivo čakáme| sa stal kreatívnym ostrovčekom, tu to žije, rozvoniava, okrem iného i káva, káva, káva. Chýba ešte zopár detailov, ktoré postupne dolaďujeme, úplnou bodkou za celou rekonštrukciou kuchyne bude krásna grafika nad novým kuchynským stolom, alebo nakoniec len pretrieme ten starý na bielo.

.it's christmas time :)



 





Komentáre

the BEST