MAĽOVANIE na KAMENE






Nemáte zatiaľ plány na blížiaci sa víkend? Môžete si čítať s prečítaným letom, alebo zrelaxovať pri maľovaní na kamene, ako my pred dvoma týždňami! Výborná zábava počas letných dní na záhrade. Zapojte deti, nazbierajte kamene, ak ich maľovanie, hlavne tie menšie prestane baviť, nasypte im drobné kamienky do vedier s vodou, a oni už budú vedieť čo s tým!
Na maľovanie budete potrebovať: kamene, farby, my sme použili hobby akrylové, tekuté lepidlo, trblietka, štetce a  fixky DecorPen. Aspoň na chvíľu odložili záhradné šibalstvá...zavládla pokojná, tvorivá, až trblietavá nálada. Po uschnutí (na slnku za pár minút) sme hrali hru, deti kamene rozmiestnili po záhrade a ostatní ich šli hľadať, a tak do kolečka dokola...



Dávam do pozornosti aktivity, ktoré sme robili už dávnejšie ale myslím, že sa k tejto letnej téme veľmi hodia.
Povedz mi, ČO TO JE,  skúste s detičkami zasadiť jadierko, hrášok, fazuľku a čakať čo sa stane napr. už na tretí deň sa u nás začali diať malé "zázraky".


Výborná aktivita v rámci letných hier, deti si precvičia aj jemnú motoriku: štetce zo záhrady
 .jeden z tých skvelých víkendov za nami a ďalší je pred nami! :-)








Komentáre

  1. My sme si priniesli za kyblik kamienkov z Chorvatsk, takze nas taketo malovanie caka, uz sa na to tesim. Mne Ferko vyrobil super kamen, musim odfotit :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. takže budete mať čo robiť aj v zime a určite odfoť :) u nás sa osvečili aj postavičky z kamienkov, dajú sa skladať znova a znova, alebo prilepiť na podložku a vytvoriť obrázok .-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

the BEST