prečítané leto_knižky o rastlinkách





Je už naozaj neskoro...len som si chcela prečítať aké knihy a aktivity odporúča na tento týždeň Vik.  V jej blogu som natrafila na roztomilú knižku Čo robíme celý deň, kde jedna z kapitol opisuje starostlivosť o kukuricu úplne od zrniečka a o tom čo z neho vyrástlo. Vtedy mi svitlo, že sme sa dnes venovali aj knihe Povedz mi čo to je, o tejto knihe a našom tvorení som už raz písala, kukuk SEM!
Keďže som stihla urobiť aj zopár záberov, ponúkam k nahliadnutiu. Aké je to všetko poprepletané, vlastne za to mohli Mimi a Líza :-)  Myslím, že sa k ním zasa tento týždeň vrátime!



 .levanduľa z našej úžasnej panelákovej záhradky!

.prvý list z nášho herbára

.čo si prinesú nabudúce? ale musia spať na balkóne, bolo mi vysvetlené.. 

.čítame väčšinou z rána, keď sú baby ešte čulé; potom utekáme von :-)




Komentáre

  1. Slimačí domček! Môjmu synovi sa zastavil dych, je to jasné, bez toho sa my najbližšie omov nevrátime. A obrázok s rastlinkami, úžas. Inak, Povedz mi čo to je je parádna. My sme dostali darom tú verziu s mestami a miestami. Popozerám v knižnici

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) nenamietala som; pretože keď som mala ja tak 7 rokov, nazbierala som do veľkej krabice asi tak 50 veľkých slimačích ulít a zabudla som ju v predsieni. keď sme sa ráno zobudili boli porozliezané všade :) aha čo som objavila : https://www.youtube.com/watch?v=BZDt-0OWBgU & pre slimáčie tvorenie : http://www.be-creative.sk/slimaci/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. kniha Povedz mi čo to je, je ideálna ak potrebujem rýchlu a výstižnú informáciu, aj kresby sú trefné. táto je o ľudskom tele, zvieratách, rastlinkách a zemi.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

the BEST